Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 162
Loading...

Визначення якості сушених продуктів

Дізнаємось

Які показники характеризують якість сушених продуктів, які фактори впливають на їх якість під час зберігання та як оцінювати відповідність нормам.

Навчимось

Виконувати лабораторні дослідження (вологість, запах, колір, засміченість, пошкодженість), аналізувати отримані дані та робити висновки щодо придатності продукції до споживання.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60