Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 162
Loading...

Визначення якості борошна і крупи

Дізнаємось

Які показники визначають якість борошна та крупи, які чинники впливають на їх властивості, як оцінювати відповідність нормам.

Навчимось

Виконувати лабораторні дослідження основних показників якості (вологість, засміченість, крупність, колір, запах), аналізувати результати та робити висновки про придатність продуктів до споживання.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60