Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 162
Loading...

Визначення якості продуктів переробки м’яса

Дізнаємось

Які показники характеризують якість продуктів переробки м’яса, які чинники впливають на їх якість, як оцінювати відповідність нормам і стандартам.

Навчимось

Виконувати органолептичну, фізико-хімічну та мікробіологічну оцінку продуктів переробки м’яса, аналізувати отримані дані та робити висновки щодо придатності продукції до споживання.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60