Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 162
Loading...

Визначення якості продуктів переробки молока

Дізнаємось

Які показники характеризують якість молочних продуктів, які фактори впливають на їх якість, як оцінювати відповідність нормам.

Навчимось

Виконувати органолептичну, фізико-хімічну та мікробіологічну оцінку продуктів переробки молока, аналізувати отримані дані та робити висновки щодо придатності продукції до споживання.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60