Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 162
Loading...

Визначення якості і вад молока, призначеного для переробки

Дізнаємось

Які показники характеризують якість молока, які вади можуть бути присутніми, як оцінювати його придатність до переробки.

Навчимось

Виконувати органолептичну, фізико-хімічну та бактеріологічну оцінку молока, визначати вади продукції та робити висновки щодо її використання.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60