Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 162
Loading...

Виробництво борошна та крупи

Дізнаємось

1 Основні види зерна для виробництва борошна та крупи
2 Технологічні етапи переробки зерна
3 Вплив технології на якість кінцевого продукту

Навчимось

1 Визначати придатне зерно для переробки
2 Використовувати технологічні методи виробництва борошна та крупи
3 Аналізувати якість готової продукції

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60