Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 162
Loading...

Технологія переробки м’яса

Дізнаємось

1 Основні етапи переробки м’яса
2 Види м’ясних виробів і технології їх виготовлення
3 Вимоги до сировини і готової продукції

Навчимось

1 Складати технологічні схеми переробки м’яса
2 Застосовувати основні методи обробки
3 Аналізувати якість готової м’ясної продукції

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60