Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 162
Loading...

Технологія холодильної обробки м’яса і зберігання

Дізнаємось

1 Основні методи холодильної обробки м’яса
2 Вимоги до температурних режимів і вологості при зберіганні
3 Вплив температурної обробки на якість і безпечність м’яса

Навчимось

1 Визначати оптимальні режими охолодження та заморожування
2 Контролювати процеси зберігання м’яса
3 Аналізувати вплив холодильної обробки на якість продукції

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60