Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 162
Loading...

Харчові добавки

Дізнаємось

1 Класифікацію харчових добавок
2 Основні групи — консерванти, антиокислювачі, барвники, підсилювачі смаку
3 Вплив харчових добавок на якість і безпечність продукції

Навчимось

1 Визначати роль добавок у технологічних процесах
2 Аналізувати маркування харчових продуктів
3 Розпізнавати дозволені та заборонені добавки

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60